Decoratiewerken

Mobii Décor bvba  - Decoratiewerlen Naast schilderwerken kunt u bij Mobi Decor ook terecht voor allerhande decoratiewerken. Wij bieden u een ruime keuze uit tal van decoratieve technieken volgens verschillende aanbrengmethodes met als gevolg een duurzaam en stijlvol resultaat. 

U kunt kiezen uit een ruim assortiment behangpapier. Behangpapier met fraaie, opvallende en/of niet altijd terugkerende motieven wordt gekozen in volledige overeenstemming of juist in contrast met de kleuren van de geschilderde en/of nog te schilderen muren en wordt aangewend als de blikvanger van de woning. 

Maar ook voor uw vloerbekleding bent u bij Mobi Decor aan het juiste adres. Zowel parket, laminaat, linoleum, kurk, vinyl of vast tapijt behoren tot de mogelijkheden. Bovendien vindt u bij ons een brede waaier aan tinten en designs, op deze manier kan de vloerbekleding perfect worden afgestemd op de gordijnen, muren en meubilair. 

Verder zijn wij gespecialiseerd in raamdecoratie. U kunt bij ons dan ook terecht voor gordijnen, overgordijnen, zonnewering en verduistering. Maar ook voor allerhande optreksystemen (stores, rollo's), panelgordijnen, horizontale en verticale lamellen en plissés bent u bij Mobi Decor aan het juiste adres. 

Wenst u meer informatie? Contacteer ons nu!

Beekstraat 55 - 9031 Drongen Gsm: 0475 28 80 16 - 0475 28 80 16 - info@mobidecor.be BTW BE 0896.648.501